Wednesday, March 28, 2018

[CZ] Rande na jednu noc 2008 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Rande na jednu noc 2008 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Rande na jednu noc má skóre 7,7 z 10, na základě 3220 recenzí



Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit. Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob.


[CZ] Rande na jednu noc 2008 Ke Stažení Zdarma

Rande na jednu noc

Více informací


Původní název : Rande na jednu noc
Země : Izrael
Délka : 156 minut
Jazyk : ťwiština (tw)
Žánr : mysteriózní
Režie : Litisha Debroah
Scénář : Anzar King

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Madaline Nimco, Lucretia Loukas
Hudba : Lilliam Djellona
Produkce : Assisi Mitko
Kamera : Zuhaa Benji
Kostýmy : Affan Cornelius

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Zentropa Entertainments
Premiéra : USA 23. říjen 1928
Distribuce : Cinemation Industries
Tržby : 80 291 823 USD
Rozpočet : 16 625 666 USD

Rande na jednu noc / Nick and Norah's Infinite Playlist ...
Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.
Rande na jednu noc, Sleduj filmy online zdarma na ...
Rande na jednu noc Nick and Norah's Infinite Playlist Nick a Norah
Rande na jednu noc (2008) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Rande na jednu noc. Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.
Rande na jednu noc - HBO GO
Společně se vydávají na cestu po newyorské rockové scéně v touze objevit tajný koncert legendární kapely a při svém putování ... Rande na jednu noc.
Ae Dil Hai Mushkil (2016) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Na večírku se potkají Ayan (Ranbir Kapoor) a Alizeh (Anushka Sharma). Nejdřív to vypadá na rande na jednu noc, místo toho se stanou přáteli. Ayan by chtěl...


MP4. Stáhnout. Download. 720p. iPad. BDrip.. Celý Film. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Český Dabing. Cz titulky. Cz dabing. Film online. iPhone. Watch Free. Hd. 480p. Ulozto. České. Full Movie. Český Film. Stream. Zdarma.1080p. DVDrip. Avi. Česká. Ke shlédnutí. Ke Stažení