Wednesday, March 28, 2018

[CZ] Noc s nabroušenou břitvou 2003 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Noc s nabroušenou břitvou 2003 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Noc s nabroušenou břitvou má skóre 5,7 z 10, na základě 4762 recenzí



Horor Noc s nabroušenou břitvou je děsivý příběh dvou dívek, které bojují o přežití s šíleným psychopatem. Spolužačky Marie a Alexia jsou nejlepší kamarádky. Aby se mohly v klidu připravovat na univerzitní zkoušky, rozhod-nou se strávit víkend na odlehlé usedlosti Alexiiných rodičů. Uprostřed noci zastaví u domu dodávka a na dveře zaklepe neznámý muž. Otec Alexie otevře a s prvním zasvištěním břitvy se pro obě dívky idylický víkend změní v nekonečnou noc plnou teroru. Alexia je neznámým šílencem spoutána a unesena. Podaří se Marii zachránit kamarádce život? Nebo se také dostane do rukou brutálního vraha?


[CZ] Noc s nabroušenou břitvou 2003 Ke Stažení Zdarma

Noc s nabroušenou břitvou

Více informací


Původní název : Noc s nabroušenou břitvou
Země : Somálsko
Délka : 165 minut
Jazyk : inupiaq (ik)
Žánr : hororová komedie
Režie : Raimah Marshall
Scénář : Sahiba Arianwen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Albi Muniba, Val Dejay
Hudba : Rhydian Alina
Produkce : Roi Angelena
Kamera : Maddison O'Neill
Kostýmy : Kudakwashe Qusay

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : World Wide
Premiéra : USA 18. květnu 1952
Distribuce : Aura Films
Tržby : 48 231 261 USD
Rozpočet : 42 822 948 USD

Noc s nabroušenou břitvou / Haute tension (2003) | ČSFD.cz
Horor Noc s nabroušenou břitvou je děsivý příběh dvou dívek, které bojují o přežití s šíleným psychopatem. Spolužačky Marie a Alexia jsou nejlepší kamarádky.
Noc s nabroušenou břitvou, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Horor Noc s nabroušenou břitvou je děsivý příběh dvou dívek, které bojují o přežití s šíleným psychopatem. Spolužačky Marie a Alexia jsou nejlepší kamarádky.
Noc s nabroušenou břitvou (2003) online ke zhlédnutí ...
Horor Noc s nabroušenou břitvou je děsivý příběh dvou dívek, které bojují o přežití s šíleným psychopatem. Spolužačky Marie a Alexia jsou nejlepší kamarádk...
Noc s nabroušenou břitvou - SledujFilmy.Online
Horor Noc s nabroušenou břitvou je děsivý příběh dvou dívek, které bojují o přežití s šíleným psychopatem. Spolužačky Marie a Alexia jsou nejlepší kamarádky.
#97 - Noc s nabroušenou břitvou (2003) | Horor-Web.cz ...
Řešení pointy mi nepřijde tak lehké a silné jako v případě filmu „Šestý smysl“, na který „Noc s nabroušenou břitvou“ do jisté míry odkazuje.


Stream.1080p. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Film online. Ke Shlednutí. Celý Film. Cz dabing. Stáhnout. 720p. MP4. Český Dabing. Full Movie. iPad. Cz titulky. Ulozto.. Download. Hd. DVDrip. BDrip. Watch Free. Ke shlédnutí. České. 480p. Česká. Zdarma. Český Film. 4k blu ray. Avi. iPhone