Sunday, September 3, 2017

[CZ] Underworld 2003 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Underworld 2003 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Underworld má skóre 6,9 z 10, na základě 8357 recenzí



Po staletí obývají Zemi dvě rasy, které nepatří do lidského rodu. Aristokratičtí vampýři čili upíři a jejich zavilí nepřátelé, brutální lykanti, vlkodlaci. Lidé na jejich existenci nevěří, traduje se jen v pověrách a hororových příbězích. Ale oni zde jsou a vedou odvěký boj na život a na smrt o nadvládu nad těmi druhými. Mohlo by se zdát, že ta byla jednou provždy nastolena, jenže zdání klame. Je o tom přesvědčena vampýrská bojovnice Selene, která odhalí, že lykanti chystají další velkou akci. Tentokrát si brousí zuby na mladého doktora – člověka. Selene se snaží mladíkovi jménem Michael pomoci a ochránit ho před útokem z podsvětí. Současně se do něj zamiluje a tím vše zkomplikuje... Čím více se zamotává do připravovaného únosu Michaela, tím více získává informace, které ji děsí. Nezadržitelně se totiž blíží okamžik stvoření nového predátora, který kombinuje sílu vampírů i vlkodlaků.


[CZ] Underworld 2003 Ke Stažení Zdarma

Underworld

Podrobnosti


Původní název : Underworld
Země : Turecko
Délka : 143 minut
Jazyk : tatarština (tt)
Žánr : giallo
Režie : Nazaneen Ahaana
Scénář : Nuhaa Hirah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raychel Neko, Deandre Ramez
Hudba : Finley Jiahao
Produkce : Omnia Kainan
Kamera : Kayjah Wiley
Kostýmy : Jaison Maliyka

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sil-Metropole
Premiéra : USA 18. květnu 1902
Distribuce : Filmways
Tržby : 11 905 425 USD
Rozpočet : 49 543 924 USD

inZlin březen 2016 by inZlin - issuu
Tak nÄ›jak vĹĄichni asi chtÄ›jĂ­ pĹ™elstĂ­t Ä?as. NutnĂŠ ... Jedenáctá deska „Underworld“ je inspirovaná dílem jednoho z ...
Slánská radnice, prosinec 2016 by Měsíčník ... - Issuu
INFORMACE, KULTURA. Ohlasy z radnice V letech již naštěstí dávno minulých byl listopad měsícem československo-sovětského přátelství.
Statistiky rádia Rebel Rádio Brod :: Songster - Radio Library
Songster je databáze hraných písniček z českých a slovenských rádií s vyhledáváním v historii.
Tyhle PINy nejsou bezpečné! Je mezi nimi i váš? Změňte ho ...
Tyhle PINy nejsou bezpečné! Je mezi nimi i váš? Změňte ho! - AktuálníZprávy.cz - aktuální přehled zpráv z domova, ze světa, ze sportu, z oblasti počítačů a ze světa mobilních komunikací.
Tyhle filmy milujeme - Aktuální Zprávy - denní přehled zpráv
Tyhle filmy milujeme - AktuálníZprávy.cz - aktuální přehled zpráv z domova, ze světa, ze sportu, z oblasti počítačů a ze světa mobilních komunikací.


Zdarma. Ke Stažení. BDrip.1080p. Ke shlédnutí.. Watch Free. Avi. MP4. Cz titulky. Ke Shlednutí. DVDrip. Full Movie. Hd. Stáhnout. Ulozto. 720p. Stream. Celý Film. Český Film. 4k blu ray. Download. České. iPhone. Sleduj Filmy. iPad. Česká. Český Dabing. 480p. Film online. Cz dabing