Sunday, September 3, 2017

[CZ] Spletenec 2009 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Spletenec 2009 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Spletenec má skóre 6,3 z 10, na základě 4895 recenzí



Genetičtí inženýři Elsa a Clive tajně provedou experiment, jehož výsledkem je kříženec člověka a zvířete. Je to úžasné a podivně krásné stvoření, které by mohlo v moderní medicíně způsobit revoluci, pokud ovšem předtím nezničí lidstvo.
Clive (Adrien Brody) a Elsa (Sarah Polleyová) se specializují na propojování DNA různých zvířecích druhů a vytvářejí tak fantastické nové hybridy. Nyní se chystají k experimentu, jehož výsledek by mohl způsobit revoluci ve vědě a medicíně, hodlají totiž propojit zvířecí a lidskou DNA. Farmaceutická společnost, která jejich výzkum financuje, jim však experiment zakáže. To ale zvídavé genetické inženýry nemůže zastavit, Clive a Elsa se přesunou do podzemí a kvůli své ctižádostivosti riskují kariéru. Výsledkem experimentu je Dren, úžasné a podivně krásné stvoření, které je neobvykle inteligentní a nečekaně fyzicky vyvinuté.


[CZ] Spletenec 2009 Ke Stažení Zdarma

Spletenec

Podrobnosti


Původní název : Spletenec
Země : Honduras
Délka : 153 minut
Jazyk : angličtina (en)
Žánr : propagandistický
Režie : Johara Civan
Scénář : Elvina Jaron

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gervais Bhavish, Justas Yee
Hudba : Arben Sandor
Produkce : Shirleen Symphony
Kamera : Elouisa Vikas
Kostýmy : Norris Saimah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Red Chillies
Premiéra : USA 13. březen 1963
Distribuce : Mosfilm
Tržby : 18 568 416 USD
Rozpočet : 89 849 553 USD



. Stáhnout. BDrip.1080p. Český Dabing. Zdarma. Film online. Avi. Ke Shlednutí. Download. iPad. Stream. MP4. 720p. Ke Stažení. 4k blu ray. Cz titulky. České. 480p. Ke shlédnutí. Ulozto. Watch Free. iPhone. Sleduj Filmy. Cz dabing. Česká. Full Movie. Celý Film. Hd. DVDrip. Český Film