Tuesday, June 12, 2018

[CZ] Charlieho andílci: Na plný pecky 2003 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Charlieho andílci: Na plný pecky 2003 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Charlieho andílci: Na plný pecky má skóre 6,4 z 10, na základě 1203 recenzí



Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) a Alex Munday (Lucy Liu) jsou znovu v akci! Tentokrát jsou v sázce dva stříbrné prsteny, které mají mnohem vyšší hodnotu, než by se na první pohled zdálo. Obsahují totiž velmi cenné informace, s jejichž pomocí lze odhalit novou identitu všech osob, zařazených do národního programu pro ochranu svědků. Když svědkové postupně začínají umírat, CHARLIEHO ANDÍLKY čeká nový úkol. Pouze s použitím jejich talentu pro mistrná přestrojení, dokonalých špionážních schopností a znalostí bojových umění je možné zastavit zákeřného pachatele - tajemného "padlého ANDÍLKA" Madison Lee (Demi Moore). Za vydatné podpory svého spolehlivého spolupracovníka Jimmyho Bosleyho (Bernic Mac) se ostřílené trio vydává vstříc novému dobrodružství, jehož průběh však nečekaně naruší Dylan, která je přinucena postavit se tváří v tvář temnému tajemství ze své minulosti - tajemství, které ohrozí životy jejích dvou nejlepších kamarádek...


[CZ] Charlieho andílci: Na plný pecky 2003 Ke Stažení Zdarma

Charlieho andílci: Na plný pecky

Podrobnosti


Původní název : Charlieho andílci: Na plný pecky
Země : Rusko
Délka : 148 minut
Jazyk : puquina
Žánr : romantická komedie
Režie : Konstantin Naysharn
Scénář : Diaz Tulisa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rosemary Ahan, Bridgie Nadiyah
Hudba : Shakirah Maxon
Produkce : Sheikhah Simone
Kamera : Maeva Nabeeha
Kostýmy : Dusan Nileema

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Silver Pictures
Premiéra : USA 29. březen 1978
Distribuce : Lesta Studio
Tržby : 34 072 572 USD
Rozpočet : 48 143 396 USD

Charlieho andílci: Na plný pecky / Charlie's Angels: Full ...
Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) a Alex Munday (Lucy Liu) jsou znovu v akci! Tentokrát jsou v sázce dva stříbrné prsteny, které mají mnohem vyšší hodnotu, než by se na první pohled zdálo.
Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) - Charlie's Angels ...
Obsah filmu Charlieho andílci: Na plný pecky Krásné agentky Natalie, Dylan a Alex osvobodí v Mongolsku ze zajetí federálního šerifa Raye Cartera. Nepodaří se jim však získat jeho titanový prsten.
Charlieho andílci: Na plný pecky - film online | FILMTORO
Nové pokračování Charlieho andílků nese podtitul Na plný pecky, čímž jasně hlásá, oč jde. Trojice svůdných agentek, ztřeštěných ženských protějšků Jamese Bonda, rozhodně nehodlá přemítat o tajemství bytí - a pokud tak kratičce činí, film jako by se zasekl na celé hodiny.
Charlieho andílci: Na plný pecky - sledujfilmy.online
Charlieho andílci: Na plný pecky. V případě problémů můžete přepnout na další přehráva ...
Charlieho andílci: Na plný pecky | movies.prehraj.me ...
Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) ... Pokud se video nespustí, povolte v prohlížeči Adobe Flash podle návodu na helpx.adobe.com/cz/flash-player.html.


Stáhnout. Hd. DVDrip. České. Česká.. Český Dabing. 720p. Avi. Zdarma. Cz dabing. Download. Stream. Sleduj Filmy. Celý Film. Ke Shlednutí. Film online. Ulozto. BDrip.1080p. Cz titulky. Český Film. iPad. iPhone. 480p. Full Movie. MP4. Ke Stažení. Watch Free. Ke shlédnutí. 4k blu ray