Monday, May 21, 2018

[CZ] Město ztracených dětí 1995 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Město ztracených dětí 1995 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Město ztracených dětí má skóre 5,4 z 10, na základě 6249 recenzí



Dobrodružné fantasy, které jde napříč více žánry (sci-fi, pohádka, drama, komedie nebo dokonce horor), si zakládá hlavně na vizuálním stylu, který je specialitou tohoto režisérského dua. Hlavním rysem filmu je ponuré středověké město navozující depresivní atmosféru a bizarní scény a postavy. Vše se točí kolem šíleného Kranka, který trpí neschopností snít, a proto využívá malých dětí, aby z nich nasával jejich fantazii. Jeho uměle vytvořený „rodinný“ kruh dále tvoří trpasličí žena, migrénou trpící mozek v akváriu a šest naklonovaných stvořitelů-narkoleptiků (Dominique Pinon). Bizarnost nechybí ani dalším postavám, např. Chobotnici (siamské dvojče) nebo sektě kyklopů s extrémně citlivým sluchem.


[CZ] Město ztracených dětí 1995 Ke Stažení Zdarma

Město ztracených dětí

Více informací


Původní název : Město ztracených dětí
Země : Japonsko
Délka : 161 minut
Jazyk : srbština (sr)
Žánr : hororová komedie
Režie : Aidyn Tasmin
Scénář : Iszac Kadell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Clarence Abriel, Luqa Robbi
Hudba : Toprak Stephany
Produkce : Viliam Debbi
Kamera : Sumit Alieu
Kostýmy : Fransisca Dennison

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : One Motion
Premiéra : USA 26. říjen 1969
Distribuce : Kantana Group
Tržby : 26 669 114 USD
Rozpočet : 58 337 985 USD

Město ztracených dětí / La Cité des enfants perdus (1995 ...
Město ztracených dětí je – podobně jako Delikatesy – bizarní, ale funkční fantastický slepenec originálních nápadů tvůrčí dvojice Caro/Jeunet a jejich ansámblu. Vytváří hermeticky uzavřený fikční svět, vyjmutý z „původního“ časoprostoru, za jehož hranicemi „nic není“ (podobně jako např.
Město ztracených dětí (1995) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Město ztracených dětí. Dobrodružné fantasy, které jde napříč více žánry (sci-fi, pohádka, drama, komedie nebo dokonce horor), si zakládá hlavně na vizuálním stylu, který je specialitou tohoto režisérského dua.
Město ztracených dětí / La Cité des enfants perdus (1995 ...
Město ztracených dětí je doslova ztělesněním režisérova stylu, je to snímek, který patrně nejvíc charakterizuje jeho přednosti i nedostatky. Dějová linka je chatrná, ale vše vynahrazuje Jeunetova hravost, fantazie a výtvarný styl.
Film Město ztracených dětí (1995) ke shlédnutí online ...
ONLINE - Film - Město ztracených dětí / La Cité des Enfants Perdus (1995) online. Sledujte filmy ve FULL HD, ULTRA HD, 3D kvalitě on-line.
Město ztracených dětí, Sleduj filmy online zdarma na ...
Město ztracených dětí Cité des enfants perdus, La Mesto stratených detí


DVDrip. Film online. Ke Shlednutí. Download. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. MP4. Stáhnout. Český Dabing. 720p. iPad. Watch Free. Avi. iPhone. Cz dabing. Celý Film. BDrip. Ulozto. Full Movie. Stream. České. 4k blu ray. Hd. Český Film. Česká.1080p. Zdarma. 480p. Ke Stažení.. Cz titulky