Friday, April 6, 2018

[CZ] Speed Racer 2008 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Speed Racer 2008 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Speed Racer má skóre 7,2 z 10, na základě 4498 recenzí



Nápad adaptovat pro film legendární japonský animovaný seriál Speed Racer zrál v hlavách bratrů Wachowských, autorů nezapomenutelného Matrixu, řadu let. K jeho realizaci nakonec došlo v roce 2008 v podobě vysokovoltážní, špičkovými triky nabyté a stylové futuristické akce s Emilem Hirschem v hlavní roli. Ten zde hraje mimořádně talentovaného mladého jezdce Speeda, který se i díky schopnostem svého otce (John Goodman), geniálního konstruktéra, může zúčastnit životu nebezpečného automobilového závodu po celé zemi. Speed ale nechce jet pouze kvůli adrenalinu a touze po vítězství. Před lety totiž právě během tohoto závodu přišel o bratra Rexe a Speed odmítá uvěřit, že to všechno byla jen obyčejná náhoda či nehoda. A navíc je zde ještě tajemný Racer X (Matthew Fox), Speedův dlouholetý rival a nepřítel. Je čas zapnout si pásy a připravit se na digitální superjízdu z 22. století, v níž se nehraje na strhávání bodů a jež se stala jedním z nejstylovějších trháků roku.


[CZ] Speed Racer 2008 Ke Stažení Zdarma

Speed Racer

Více informací


Původní název : Speed Racer
Země : Lotyšsko
Délka : 142 minut
Jazyk : tonkavština
Žánr : hororová komedie
Režie : Ezana Akayla
Scénář : Yassir Rakeem

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaival Yasseen, Tapiwanashe Rachel
Hudba : Bezawit Maxon
Produkce : Miu Connor
Kamera : Kulthum Raliat
Kostýmy : Zsa Sahima

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Balaji Telefilms
Premiéra : USA 14. květen 1996
Distribuce : Worldview Entertainment
Tržby : 16 958 468 USD
Rozpočet : 54 706 675 USD

CNC páčky zalamovací a výsuvné (pár), RUTAN - ČR
CNC páčky zalamovací a výsuvné (pár), RUTAN - ČR za 1 584 CZK
Speed Racer | free online game | SuperGames.cz
Speed Racer je závodní hra, která nabízí dva módy hry - cvičnou projížďku a nebo ostrý závod. Na začátku hry si zvolíte jedno z mnoha autíček, pak si vyberete závodní dráhu a začínáte.
Speed racer - cz.pinterest.com
Vyhledávejte a ukládejte na Pinterestu nápady na téma Speed racer. | Podívat se na další nápady na téma Kreslené filmy, Kreslené filmy 80. léta a Vychytaná auta.
Speed Racer (2008) | ČSFD.cz
Speed Racer pumpuje adrenalin do žil v koňských dávkách, až jsem místy málem zapomněl dýchat. Zkrátka pořádně návyková jízda, ...
Speed-Racer - online ke zhlédnutí a stažení - Přehraj.to
Soubor Speed-Racer zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Download. Český Film. DVDrip. Hd. Avi. Stream. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Cz titulky. Stáhnout. Česká. 720p. Full Movie. 480p. Ke Stažení.1080p. iPhone. České.. iPad. Watch Free. Celý Film. Zdarma. MP4. BDrip. Film online. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Český Dabing. Ulozto. Cz dabing