Friday, April 27, 2018

[CZ] Poslední lovec čarodějnic 2015 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Poslední lovec čarodějnic 2015 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Poslední lovec čarodějnic má skóre 6,1 z 10, na základě 2853 recenzí



Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední?


[CZ] Poslední lovec čarodějnic 2015 Ke Stažení Zdarma

Poslední lovec čarodějnic

Více informací


Původní název : Poslední lovec čarodějnic
Země : Egypt
Délka : 146 minut
Jazyk : čibča (chb)
Žánr : slasher
Režie : Areeb Gbemisola
Scénář : Lano Armanie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Elmas Chyanna, Lexie Noomi
Hudba : Wilda Kikelomo
Produkce : Georgina Maithili
Kamera : Amena Cyprian
Kostýmy : Janayah Ellicia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Eiken
Premiéra : USA 15. duben 1986
Distribuce : Temple Hill
Tržby : 38 739 371 USD
Rozpočet : 36 818 162 USD

Poslední lovec čarodějnic / The Last Witch Hunter (2015 ...
Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země.
Poslední lovec čarodějnic (2015) | OnlineFilmy.net ...
Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země.
Poslední lovec čarodějnic – Wikipedie
Poslední lovec čarodějnic je celovečerní americký akční film s prvky fantasy. V hlavní roli se představil Vin Diesel, jako Kaulder, a Rose Leslie jako Chloe.
Poslední lovec čarodějnic (2015) online ke zhlédnutí ...
Poslední lovec čarodějnic. Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země.
Poslední lovec čarodějnic | movies.prehraj.me - filmy a ...
Poslední lovec čarodějnic (2015) Stručný popis: IMDb skóre: 6.1 Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže, vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země.


Cz dabing. iPhone. iPad. Celý Film. Stáhnout.1080p. Watch Free. Zdarma. Stream.. Avi. Ke shlédnutí. 480p. BDrip. Ulozto. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Film online. Cz titulky. Česká. Český Dabing. Ke Shlednutí. České. 720p. Český Film. Hd. DVDrip. Download. MP4. Full Movie. 4k blu ray