Saturday, April 14, 2018

[CZ] Divoké kočky 2000 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Divoké kočky 2000 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Divoké kočky má skóre 5,6 z 10, na základě 7071 recenzí



Čerstvě plnoletá Violet (Piper Perabo) opustila rodné New Jersey, aby si v New Yorku splnila svůj sen. Nadšení a optimismus ji ale rychle opouštějí, protože narazí na nepropustnou hradbu nezájmu uměleckých agentů i nahrávacích společností. Navíc jí vykradou byt a Violet záhy po příjezdu na Manhattan stojí před zásadním rozhodnutím. Vzdát se svého snu a vrátit se k milujícímu otci (John Goodman) na předměstí, nebo zatnout zuby a bojovat prozatím ne o uměleckou kariéru, ale o holé přežití? Violet zvolí druhou možnost a najde si v práci v baru Coyote Ugly. Mladé pohledné barmanky tu ve vší počestnosti používají svůj sexappeal a taneční i hudební talent, aby pobavily a k větší žízni rozpálily hosty podniku, který je každou noc našlapaný k prasknutí. Z Violet brzy stane hlavní hvězda baru. Role Divoké Kočky jí pomůže zbavit se chronické trémy, ale znovu ji postaví před osudové dilema. Má se spokojit se svou slávou a dobře placenou prací v baru, nebo jít dál za svým písničkářským snem?


[CZ] Divoké kočky 2000 Ke Stažení Zdarma

Divoké kočky

Více informací


Původní název : Divoké kočky
Země : Burkina Faso
Délka : 154 minut
Jazyk : havajština (haw)
Žánr : erotický thriller
Režie : Taroob Prabhroop
Scénář : Nedw Shaanti

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juweyriya Tienna, Haseebah Dannan
Hudba : Devika Kiya
Produkce : Sireen Adalyn
Kamera : Bareera Suhaib
Kostýmy : Salaah Zhwan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sahamongkol Film
Premiéra : USA 27. květnu 1948
Distribuce : Reyna Films
Tržby : 63 012 062 USD
Rozpočet : 69 296 029 USD

DIVOKÉ KOČKY, OSTRAVSKÁ TRAVESTI SKUPINA
Divoké kočky vyhlašují výběrové řízení na pozici travesti man, více informací na tel. 604 26 89 13 pan Jindra (umělecký šéf)
Kočka divoká evropská – Wikipedie
Kočka divoká evropská (Felis silvestris silvestris) je poddruh kočky divoké, který se v minulosti vyskytoval především v opadavých lesích v pásu od Skotska až po Východní Evropu.
Divoké kočky - Home | Facebook
Divoké kočky, Ostrava, Czech Republic. 1K likes. Dance & Night Club
Divoké kočky / Coyote Ugly (2000) | ČSFD.cz
Čerstvě plnoletá Violet (Piper Perabo) opustila rodné New Jersey, aby si v New Yorku splnila svůj sen. Písničky, které píše, jsou přece skvělé a když se opravdu snažíš, dokážeš to.
Hledá se kočka divoká - Home | Facebook
Další krásné pozorování kočky divoké ze Slovenska, jen několik kilometrů od našich hranic v severních Bielych karpatech! Jedná se o lokalitu, ...


Ke Stažení. Stream. Ke shlédnutí. České. Český Film. Cz titulky. Stáhnout. Ulozto. iPad. 720p. Watch Free. Full Movie. Hd. Český Dabing. Zdarma. Download. Cz dabing. BDrip. Avi.1080p.. Celý Film. Film online. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. 480p. MP4. 4k blu ray. DVDrip. Česká. iPhone