Saturday, March 10, 2018

[CZ] Tohle je Sparta! 2008 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Tohle je Sparta! 2008 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Tohle je Sparta! má skóre 6,1 z 10, na základě 2126 recenzí



Příběh hrdinného Leonidase a tří stovek udatných Sparťanů, kteří do posledního muže padli, aby zabránili invazi armády Peršanů v čele s králem Xerxem, se dočkal bláznivé parodie. Místo Gerarda Butlera se do čela oddílu třinácti válečníků (ano, čtete dobře) postaví Kevin Sorbo (bývalý Hercules) a řady jejich nepřátel rozšíří Ghost Rider se Shrekem, Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Objeví se i další slavné celebrity, ale ani ty tahle ztřeštěná komedie, jejímiž režiséry jsou Jason Friedberg a Aaron Seltzer, nijak nešetř


[CZ] Tohle je Sparta! 2008 Ke Stažení Zdarma

Tohle je Sparta!

Více informací


Původní název : Tohle je Sparta!
Země : Singapur
Délka : 166 minut
Jazyk : dolnoněmčina (nds)
Žánr : melodrama
Režie : Yasmine Raeese
Scénář : Saamia Henrick

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rosemary Saif, Fyza Atrina
Hudba : Klajdi Arandeep
Produkce : Vinit Allisia
Kamera : Jessy Azita
Kostýmy : Ameen Roha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Merton Park
Premiéra : USA 11. únor 1992
Distribuce : Costafilm
Tržby : 51 351 725 USD
Rozpočet : 53 802 432 USD

Tohle je Sparta! / Meet the Spartans (2008) | ČSFD.cz
Recept na paródie je jednoduchý, pozrieť si zopár úspešných filmov z posledného obdobia, vybrať si najlepšie scény, trochu ich poupraviť a film je na svete.
Tohle je Sparta CZ Dabing - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Tohle je Sparta CZ Dabing zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Tohle je Sparta! - SledujFilmy.Online
Je to únik, který přicházi v ten pravý okamžik pro všechny čtyři kamarádky, které bojují proti tradiční roli manželství, mateřství a věcí s nimi spojených. Koneckonců, někdy si prostě musíte jen vyrazit ven na dámskou jízdu.
Tohle je Sparta! (2008) - film online zdarma - filmecheck.cz
Tohle je Sparta! - zde online ke zhlédnutí Bitva začíná! Hrdinný Leonidas, jehož jedinou zbraní jsou kožené spodky, vede oddíl třinácti válečníků, aby bránil Spartu před invazí Peršanů, mezi nimiž nechyb...pro celý popisek se přihlašte.
Tohle-je-Sparta---CZ-dabing - online ke zhlédnutí a ...
Soubor Tohle-je-Sparta---CZ-dabing zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Stáhnout. Film online. Česká. Stream. Full Movie.. Download. Ulozto. Cz titulky. iPad. České. Cz dabing. 4k blu ray. Sleduj Filmy. DVDrip. Avi. iPhone. Český Dabing. Ke Stažení.1080p. BDrip. Hd. Český Film. Zdarma. Celý Film. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. 720p. 480p. MP4. Watch Free