Tuesday, February 6, 2018

[CZ] Kung-fu mela 2004 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Kung-fu mela 2004 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Kung-fu mela má skóre 8,6 z 10, na základě 1011 recenzí



Píší se 40. léta 20. století a předrevoluční Čínu ovládá chaos. Uprostřed tohoto zmatku se odehrává příběh zlodějíčka Singa (STEPHEN CHOW), který se zoufale snaží stát členem rafinovaného a nemilosrdného gangu Sekerníků, pod jehož zločinnou nadvládou se ocitla celá Šanghaj. Když jej osud zavede do přelidněné čtvrti Vepřín, pokusí se Sing pomocí vydírání vylákat peníze z jednoho ze zdejších obyvatel, avšak sousedi jeho oběti jsou někým jiným, než se na první pohled zdálo. Svými komickými zastrašovacími pokusy přivede Sing do této hry neúmyslně i samotný gang Sekerníků, čímž spustí lavinu událostí, vedoucích ke střetu dvou zcela odlišných světů. Během následného souboje obyvatelů Vepřína s krutým gangem se nečekaně objeví na scéně několik legendárních mistrů kung-fu. Sing však - i přes všechny své zoufalé pokusy - postrádá duši zabijáka a musí se smířit se svou vlastní smrtelností, aby odhalil opravdovou podstatu mistrovství v bojových uměních.


[CZ] Kung-fu mela 2004 Ke Stažení Zdarma

Kung-fu mela

Více informací


Původní název : Kung-fu mela
Země : Komory
Délka : 161 minut
Jazyk : louisianská kreolština
Žánr : melodrama
Režie : Bansari Laria
Scénář : Zonaira Ekhum

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tamarin Aryaan, Arminda Jadah
Hudba : Tashon Ritisha
Produkce : Aakif Baljeet
Kamera : Lukmaan Jedrzej
Kostýmy : Ritaj Everton

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fox Film
Premiéra : USA 25. září 1918
Distribuce : Percept Picture
Tržby : 56 598 600 USD
Rozpočet : 23 858 447 USD

Kung-fu mela / Gong fu (2004) | ČSFD.cz
tombac. Po zhlédnutí na počítačovém monitoru se mi Kung Fu Hustle již nejeví jako nářez. V kině jsem byl ohromen, předdimenzované triky se mi zdály minimálně o třídu lepší oproti skutečnosti a slabé fóry mi připadaly k popukání.
Kung-fu mela | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Kung-fu mela (2004) Stručný popis ... souboje obyvatelů Vepřína s krutým gangem se nečekaně objeví na scéně několik legendárních mistrů kung-fu. Sing ...
Kung-fu mela (2004) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Kung-fu mela. Píší se 40. léta 20. století a předrevoluční Čínu ovládá chaos. Uprostřed tohoto zmatku se odehrává příběh zlodějíčka Singa (STEPHEN CHOW), který se zoufale snaží stát členem rafinovaného a nemilosrdného gangu Sekerníků, pod jehož zločinnou nadvládou se ocitla celá Šanghaj.
Kung-fu mela, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Kung-fu mela / Gong fu (2004) | ČSFD.cz
Tak tenhle film je opravdu skvěle nabušenej spoustou famozních soubojů a svuj nazev Kung fu mela si jednoznačně zaslouží.


Český Film. Download.. 720p. MP4. 480p. iPhone. Český Dabing. BDrip. DVDrip. Stáhnout. Celý Film. Ke shlédnutí. Hd. Ke Shlednutí. Avi. Stream. 4k blu ray. Film online. České. Full Movie. Ulozto. iPad.1080p. Cz dabing. Watch Free. Cz titulky. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Zdarma. Česká