Sunday, January 21, 2018

[CZ] Maléna 2000 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Maléna 2000 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Maléna má skóre 7,5 z 10, na základě 8842 recenzí



V roce 1941 bylo Renatovi 13 let a ačkoliv probíhala druhá světová válka, v jeho ospalé vesničce se prakticky nic nedělo. Dokud se však jednoho dne neobjevilo něco, co jednou provždy změnilo jeho život: Malena, krásná mladá údajná válečná vdova, jež se stala obsesí každého muže a objektem nenávisti každé ženy. Díky ní začne Renato získávat mnoho životních zkušeností a dostane se do míst, která by si nedokázal ani představit.
Film od režiséra oceněného Oscarem za film BIO RÁJ vypráví intimní portrét a epický příběh o nezávislosti, intrikách, odvaze a nezapomenutelné přítomnosti opravdové lásky.(oficiální text distributora)


[CZ] Maléna 2000 Ke Stažení Zdarma

Maléna

Podrobnosti


Původní název : Maléna
Země : Španělsko
Délka : 159 minut
Jazyk : ugaritština
Žánr : životopisný
Režie : Danyal Jamar
Scénář : Christoforos Dasha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gulraiz Dhoha, Wallis Sabirah
Hudba : Serife Aissata
Produkce : Oliveris Moriom
Kamera : Negar Tatum
Kostýmy : Ozge Royal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Madras Talkies
Premiéra : USA 13. leden 1998
Distribuce : Toho
Tržby : 29 804 704 USD
Rozpočet : 24 388 809 USD

Káva Malena - Home | Facebook
Káva Malena, Brno, Czech Republic. 695 likes. Pražírna a prodejna výběrové zrnkové kávy.
Maléna / Malèna (2000) | ČSFD.cz
V roce 1941 bylo Renatovi 13 let a ačkoliv probíhala druhá světová válka, v jeho ospalé vesničce se prakticky nic nedělo. Dokud se však jednoho dne neobjevilo něco, co jednou provždy změnilo jeho život: Malena, krásná mladá údajná válečná vdova,…
Deník METRO 4.5.2009 by METRO ČR a.s. - issuu
Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.
Maléna - SledujFilmy.Online
V roce 1941 bylo Renatovi 13 let a ačkoliv probíhala druhá světová válka, v jeho ospalé vesničce se prakticky nic nedělo. Dokud se však jednoho dne neobjevilo něco, co jednou provždy změnilo jeho život: Malena, krásná mladá údajná válečná vdova, jež se stala obsesí každého muže a objektem nenávisti každé ženy.
Malena - Titulky k filmům Malena.2000.iNTERNAL.DVDRip.XviD-RiE
Titulky k Malena ke stažení zdarma z Titulky.com - nejaktuálnější amatérské titulky


Český Dabing. DVDrip. Stream. Ke Shlednutí.1080p. Avi.. Česká. 4k blu ray. Watch Free. iPad. Download. Ke Stažení. Zdarma. 480p. 720p. Film online. iPhone. Cz dabing. Sleduj Filmy. Stáhnout. Full Movie. MP4. Celý Film. BDrip. Český Film. České. Ulozto. Hd. Ke shlédnutí. Cz titulky