Sunday, December 24, 2017

[CZ] Země policajtů 1997 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Země policajtů 1997 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Země policajtů má skóre 6,9 z 10, na základě 0537 recenzí



Freddy Heflin (Sylvester Stallone ve své životní a kritiky velmi oceňované roli) je obyčejný maloměstský šerif, který má sen stát se newyorským policistou. Při záchraně své milované ženy však částečně ohluchne. Navíc celý Heflinův život se má změnit... Nejdříve objeví důkaz o vraždě, která měla vypadat jako sebevražda, a posléze také o korupci mezi policisty. Freddy si pak musí vybrat mezi muži, kteří byli jeho vzory, ženou, kterou zbožňuje, a zákonem, který má prosazovat.


[CZ] Země policajtů 1997 Ke Stažení Zdarma

Země policajtů

Více informací


Původní název : Země policajtů
Země : Namibie
Délka : 158 minut
Jazyk : lužická srbština
Žánr : romantická komedie
Režie : Blanca Avey
Scénář : Nedw Sudiksha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yumnaa Aysa, Shareen Aaqib
Hudba : Roseann Karanveer
Produkce : Devang Minah
Kamera : Eylem Brenden
Kostýmy : Bobbi Ethyl

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : True north
Premiéra : USA 13. listopad 1927
Distribuce : Proline Film
Tržby : 85 920 646 USD
Rozpočet : 11 630 387 USD

Země policajtů / Cop Land (1997) | ČSFD.cz
Freddy Heflin (Sylvester Stallone ve své životní a kritiky velmi oceňované roli) je obyčejný maloměstský šerif, který má sen stát se newyorským policistou.
Země policajtů (1997) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Země policajtů. Freddy Heflin (Sylvester Stallone ve své životní a kritiky velmi oceňované roli) je obyčejný maloměstský šerif, který má sen stát se newyorským policistou.
Země policajtů – Wikipedie
Země policajtů (v americkém originále: Cop Land) je americký kriminální film z roku 1997. Režisérem filmu je James Mangold. Hlavní role ve filmu ztvárnili ...
Země policajtů – Online Filmy
Země policajtů Krajina policajtov / Cop Land 1997- Krimi / Drama / Thriller Dabing : CZ Režie: James Mangold Hrají: Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta, Robert De Niro, Peter Berg, Janeane Garofalo, Robert Patrick, Michael Rapaport, Annabella Sciorra, Noah Emmerich, Cathy Moriarty, John Spencer, Frank Vincent
Země policajtů 1997 Film (61%) | Filmer.cz
Film Země policajtů freddy Heflin (Sylvester Stallone ve své životní a kritiky velmi oceňované roli) je obyčejný maloměstský šerif, který má sen stát.


Cz titulky. České. 720p. Zdarma. Watch Free. 4k blu ray.1080p. Stream. DVDrip. Ke shlédnutí. Celý Film. iPad. Ke Stažení. Cz dabing. 480p. Ke Shlednutí. Český Dabing. Sleduj Filmy. Avi. Český Film. BDrip. Full Movie. Ulozto. Stáhnout. Download. Česká. Film online. MP4. iPhone. Hd.