Friday, December 8, 2017

[CZ] Batman 1989 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Batman 1989 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Batman má skóre 8,4 z 10, na základě 4595 recenzí



Velkoměsto Gotham City je sužováno gangstery, které vede kyselinou děsivě znetvořený Joker. Policie se zdá být bezmocná. Mnohem větší respekt mezi zločinci budí maskovaný netopýří muž - Batman - objevující se vždy tam, kde je páchána nějaká nepravost. Reportérka Vicki Valeová, píšící o Batmanových kouscích, se seznámí s plachým milionářem Brucem Waynem a stráví s ním opojnou noc. Joker se snaží Vicki unést, ale dívka je v poslední chvíli zachráněna Batmanem. Novinářka začíná tušit pravdu. Wayne a Batman jsou jedna osoba. Mezitím běsnící Joker terorizuje město otrávenými kosmetickými přípravky a vyzývá Batmana na rozhodující souboj.


[CZ] Batman 1989 Ke Stažení Zdarma

Batman

Více informací


Původní název : Batman
Země : Gruzie
Délka : 158 minut
Jazyk : novoslověnština
Žánr : propagandistický
Režie : Arusa Markus
Scénář : Alivia Junainah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Munisa Isam, Ane Esmeralda
Hudba : Yolando Ariarna
Produkce : Tibor Yonas
Kamera : Camaran Purvi
Kostýmy : Briar Bintou

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Interscope Pictures
Premiéra : USA 21. květen 1984
Distribuce : Lucasfilm
Tržby : 68 454 642 USD
Rozpočet : 93 734 411 USD

Postavy z filmu LEGO BATMAN FILM - LEGO.com US
Abner Krill má neobvyklou schopnost odtrhávat kruhové skvrny ze svého pestrobarevného kostýmu a přeměňovat poté každou z nich na různá udělátka, která využívá při páchání zločinů nebo při útěku před spravedlností. Tyto nebezpečné skvrny může vrhat vzduchem jako ...
Omalovánky - Aktivity - DC Comics Super Heroes LEGO.com
Zákaznický servis. Návod k stavění; Chybějící dílky; Kontaktujte nás; Výrobky stažené z trhu; O nás. Odpovědnost; Atrakce (stránka v angličtině)
Galerie: Batman se znovu potká s Želvami ninja - Aktuální ...
Batman a Želvy ninja se znovu potkají na stránkách komiksu. Po úspěšné mini sérii, která vycházela v minulých měsících, se na září připravuje Batman/TMNT Adventures číslo 1. Tvůrci se inspirovali animovanými seriály Želvy ninja a The New Batman Adventures.
Marvel PowerPoint Presentation, PPT - DocSlides
Nakladatelství je plnÄ vlastnÄ no mediální spoleÄ ností Warner Bros. Mezi nejznámÄ jší charaktery z jejich komiksů patŠí Batman, Superman, Wonder Woman (vÅ¡ichni Ä leny Justice League America), Sandman.
Batman 3 - The Cobblebot Caper | Online hra zdarma ...
Batman 3 - The Cobblebot Caper - staňte se akčním superhrdinou a vypátrejte zločince, kteří se vloupali do banky.


Český Film. Cz dabing. iPhone. Ulozto. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Download. Stream. DVDrip. Ke Stažení. BDrip. Stáhnout. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Zdarma. 480p. 720p. Hd. Celý Film. Film online. Watch Free. Cz titulky. Full Movie. České. MP4.1080p.. Avi. Česká. Český Dabing. iPad