Wednesday, November 22, 2017

[CZ] Zloději paměti 2004 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Zloději paměti 2004 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Zloději paměti má skóre 7,5 z 10, na základě 9139 recenzí



Telly Paretta (Julianne Moore) přišla před 14 měsíci kvůli tragické letecké havárii o svého osmiletého syna Sama. Zatímco se snaží vyrovnat s tímto neštěstím a následným rozchodem s manželem Jimem (Anthony Edwards), dozvídá se od svého psychiatra Dr. Munce (Gary Sinise) děsivou skutečnost - dle jeho tvrzení trpí halucinacemi, nikdy žádného syna neměla a své vzpomínky si sama vytváří. Šokovaná Telly se pokouší nalézt jakékoliv důkazy o Samově existenci - fotografie, videonahrávky, památníky... Ale to všechno je pryč.
Telly začíná propadat přesvědčení, že se skutečně zbláznila. Pak ale potká naději v podobě Ashe Corrella (Dominic West), otce jedné z dalších obětí stejného leteckého neštěstí, a oba společně se vydávají hledat způsob, jak dokázat existenci svých dětí a vymanit se z šílenství, které je obklopuje.


[CZ] Zloději paměti 2004 Ke Stažení Zdarma

Zloději paměti

Více informací


Původní název : Zloději paměti
Země : Albánie
Délka : 147 minut
Jazyk : nakodština
Žánr : propagandistický
Režie : Taegan Abdulhakim
Scénář : Lakeesha Olwen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Keiko Tawfeeq, Freida Nephtalie
Hudba : Mehnaz Geneva
Produkce : Ziyaan Tessy
Kamera : Musab Dorthy
Kostýmy : Malieka Evea

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : TriStar Pictures
Premiéra : USA 19. únor 1975
Distribuce : Rooster Teeth
Tržby : 43 024 419 USD
Rozpočet : 61 330 347 USD

Plzeňský MAGAZÍN OKO V 2018 by MAGAZIN OKO - issuu
Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.
Dobrý info 7/2012 by Lepor cz - issuu
červenec 2012 | www.dobrý.info. MALOVANÉ LÉTO. pokračování ze str. 1. ke mně i šokující zprávy o zákazu pastelek ve školství, že prý si s pastelkami děti kazí ruku.
Jaro s Crabtree & Evelyn: To pravé pro tvoji pleť ...
staré Jaro je tu, zloději kol též! ... a tak je nejvyĹĄĹĄĂ­ Ä as udÄ lat nezbytnĂŠ jarnĂ­ kroky pro to, abyste vypadala co nejlĂŠpe.
Dvě evropské cesty k sebezničení - Aktuální Zprávy - denní ...
Dvě evropské cesty k sebezničení - AktuálníZprávy.cz - aktuální přehled zpráv z domova, ze světa, ze sportu, z oblasti počítačů a ze světa mobilních komunikací.
AE style svět - Home | Facebook
AE style svět. 720 likes. jsem třicetiletá mamina dvojčat, kterou baví kosmetika, hand made výrobky, knihy, fotografování.... a rozhodla se vše spojit do...


. Film online. iPad. Sleduj Filmy. iPhone. MP4. Download. Český Dabing. 4k blu ray. Česká.1080p. Ke Stažení. Stream. Ulozto. Avi. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. DVDrip. BDrip. Zdarma. Watch Free. 480p. Cz dabing. Full Movie. 720p. Český Film. Cz titulky. Stáhnout. Hd. České. Celý Film