Friday, November 17, 2017

[CZ] Amélie z Montmartru 2001 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Amélie z Montmartru 2001 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Amélie z Montmartru má skóre 8,5 z 10, na základě 5108 recenzí



Amélie žije v pařížské čtvrti Montmartre, která je světem sama pro sebe. Je číšnicí v místním bistru, nakupuje u místního zelináře, zdraví sousedy jako na malém městě. V jejím životě se nikdy neudálo nic zvláštního, až na matčinu kuriózní smrt, nad níž Améliin tatínek stále truchlí. Amélie by asi zůstala smířená se svým osamělým údělem, kdyby jednoho dne neobjevila ve svém bytě ukrytý poklad v podobě staré krabice s památkami na dětství někdejšího nájemníka. Nejenže se Amélie rozhodne po letech doručit krabici jejímu majiteli, ale dospěje současně k poznání, že může pomáhat zlepšit a napravovat okolní svět. Když pak jednoho dne objeví člověka sbírajícího u nádražních fotoautomatů zahozené podobenky cizích lidí, Amélie se zamiluje. Trvá to ale ještě nějaký čas, než se seznámí s Ninem a než mu dovolí rozšifrovat její tajemné zprávy.


[CZ] Amélie z Montmartru 2001 Ke Stažení Zdarma

Amélie z Montmartru

Podrobnosti


Původní název : Amélie z Montmartru
Země : Jamajka
Délka : 150 minut
Jazyk : dakotština
Žánr : erotický thriller
Režie : Abela Brenton
Scénář : Azaliah Woodie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yannis Israar, Hillary Aaqib
Hudba : Fauste Rashaan
Produkce : Wanda Linkin
Kamera : Onyekachi Izazul
Kostýmy : Naziha Aureja

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kadokawa Pictures
Premiéra : USA 29. duben 1999
Distribuce : Rooster Teeth
Tržby : 49 746 146 USD
Rozpočet : 19 137 477 USD

Amélie z Montmartru – Wikipedie
Amélie z Montmartru (Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain) je francouzská romantická komedie režírovaná Jean-Pierre Jeunetem z roku 2001, v níž ztvárnila hlavní roli Audrey Tautou.
Amélie z Montmartru, Sleduj filmy online zdarma na ...
Amélie z Montmartru Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le Fabelhafte Welt der Amelie, Die
Amélie z Montmartru (2001) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Amélie žije v pařížské čtvrti Montmartre, která je světem sama pro sebe. Je číšnicí v místním bistru, nakupuje u místního zelináře, zdraví sousedy jako na malém městě.
Amélie z Montmartru / Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain ...
annihilation. Je poskrovnu filmů, které vás dokážou zahřát svým optimismem a přitom být kýčovité podivně krásným způsobem - a Amélie z Montmartru je zaručeně jedním z nich.
Amélie z Montmartru - SledujFilmy.Online
Amélie žije v pařížské čtvrti Montmartre, která je světem sama pro sebe. Je číšnicí v místním bistru, nakupuje u místního zelináře, zdraví sousedy jako na malém městě.


Stream. Český Film. Film online. iPhone. Cz titulky. Stáhnout. 720p.1080p. Sleduj Filmy. DVDrip. MP4. Hd. iPad. BDrip. Česká. Full Movie. České. Ke Stažení.. Avi. 480p. Ulozto. Ke shlédnutí. Cz dabing. Zdarma. Český Dabing. Download. Celý Film. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Watch Free