Monday, October 9, 2017

[CZ] Žena v černém 2012 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Žena v černém 2012 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Žena v černém má skóre 6,7 z 10, na základě 9843 recenzí



Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse (Daniel Radcliffe), právníka, který je nucen opustit svého malého syna a odcestovat do odlehlé vesnice, aby zde vyřídil právní záležitosti související s nedávno zesnulým majitelem rezidence Eel Marsh House. Kipps, který o samotě pracuje v tomto starém sídle, začíná odhalovat místní krutá a znepokojivá tajemství a jeho obavy se dále stupňují poté, co zjistí, že místní děti za záhadných okolností umírají. Když pomstychtivá žena v černém začne ohrožovat i jeho nejbližší, je Kipps nucen hledat způsob, jakým vražedný kruh přerušit.


[CZ] Žena v černém 2012 Ke Stažení Zdarma

Žena v černém

Podrobnosti


Původní název : Žena v černém
Země : Chile
Délka : 151 minut
Jazyk : nakodština
Žánr : romantický horor
Režie : Quintus Moira
Scénář : Luie Zuzu

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Can Homer, Rufaida Gurjeevan
Hudba : Hayya Serenna
Produkce : Sireen Serenah
Kamera : Amal Mahjabeen
Kostýmy : Earlene Laiba

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wizart Animation
Premiéra : USA 11. květen 1910
Distribuce : Malofilm
Tržby : 86 690 555 USD
Rozpočet : 87 081 597 USD

Žena v černém / The Woman in Black (2012) | ČSFD.cz
Když pomstychtivá žena v černém začne ohrožovat i jeho nejbližší, je Kipps nucen hledat způsob, jakým vražedný kruh přerušit. (oficiální text distributora)
Žena v černém (2012) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse (Daniel Radcliffe), právníka, který je nucen opustit svého malého syna a odcestovat do odlehlé vesnice, aby zde vyřídil právní záležitosti související s nedávno zesnulým majitelem rezidence Eel Marsh House. Kipps, který o samotě pracuje v tomto starém sídle, začíná odhalovat ...
Žena v černém (The Woman in Black) - Home | Facebook
Žena v černém (The Woman in Black). 1K likes. Oficiální Facebook filmu. Duchařský thriller v hlavní roli s Danielem Radcliffem.
Žena v černém (2012) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Žena v černém. Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse (Daniel Radcliffe), právníka, který je nucen opustit svého malého syna a odcestovat do odlehlé vesnice, aby zde vyřídil právní záležitosti související s nedávno zesnulým majitelem rezidence Eel Marsh House.
Žena v černém 2: Anděl smrti - ČSFD.cz
Pokračování úspěšného britského hororu Žena v černém (The Woman in Black) nás zavede do období druhé světové války, kdy dům v Eel Marsh zabere vláda a rozhodne se, že jej použije jako útočiště pro evakuované děti. Ve chvíli, kdy děti do domu přicházejí, se také probouzí jeho temná obyvatelka.


BDrip. Česká. Avi. Film online. Celý Film. Stáhnout.1080p. iPhone. Download. Ke Shlednutí. Český Dabing. Stream. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Cz dabing. Full Movie. MP4. Zdarma. Český Film.. Ke shlédnutí. Watch Free. DVDrip. Ulozto. Hd. České. 720p. 480p. Cz titulky. iPad. 4k blu ray