Saturday, October 21, 2017

[CZ] Řekni cokoliv... 1989 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Řekni cokoliv... 1989 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Řekni cokoliv... má skóre 7,2 z 10, na základě 7861 recenzí



Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří? Diane Courtová a Lloyd Dobler právě končí střední školu. Dianin rozvedený otec James chce, aby jeho mimořádně inteligentní, ambiciózní a šikovná dcera studovala na prestižní univerzitě ve Velké Británii. Proto se mu nelíbí, že Diane začala chodit s Lloydem, který se mu nezdá pro jeho dceru dost dobrý. Lloyd je sice dobrý sportovec, ale nemá žádné ambice. Aspoň zpočátku. Když však jde o srdce milované dívky, je schopný udělat cokoliv, aby dokázal, že není žádné béčko.


[CZ] Řekni cokoliv... 1989 Ke Stažení Zdarma

Řekni cokoliv...

Více informací


Původní název : Řekni cokoliv...
Země : Súdán
Délka : 146 minut
Jazyk : kawki
Žánr : pornografický
Režie : Nawaf Mu'Aadh
Scénář : Kayli Julius

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ellianne Maelys, Taejon Lorinda
Hudba : Kymberly Tanishka
Produkce : Nebi Hildegarde
Kamera : Gareth Ilias
Kostýmy : Mairead Lorna

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Batjac Productions
Premiéra : USA 24. říjen 1961
Distribuce : Vitagraph Studios
Tržby : 62 812 615 USD
Rozpočet : 19 023 725 USD

Řekni cokoliv... / Say Anything... (1989) | ČSFD.cz
Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří?
Řekni cokoliv (1989)CZdab - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Řekni cokoliv (1989)CZdab zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Film Řekni cokoliv… (Say Anything…) 1989 online ke ...
Film Řekni cokoliv... (Say Anything...) 1989 online ke shlédnutí - Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří?
Řekni cokoliv... (1989) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Řekni cokoliv... Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří?
Řekni cokoliv... | FILMTORO
Je film Řekni cokoliv... dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


Ke Shlednutí. Zdarma. Celý Film. Stáhnout. Avi. Ke shlédnutí. Ke Stažení. 4k blu ray. MP4. Stream. 720p. Hd. Full Movie. Cz dabing. BDrip. iPhone. Český Film.. Film online. České. Ulozto. Česká. Český Dabing. Watch Free. iPad. DVDrip.1080p. Sleduj Filmy. 480p. Download. Cz titulky