Friday, September 1, 2017

[CZ] Agent v sukni 2000 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Agent v sukni 2000 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Agent v sukni má skóre 6,5 z 10, na základě 8418 recenzí



Agent FBI Macolm Turner (Martin Lawrence) je pověřen důležitým úkolem. Dopadnout federální policií hledaného zloděje a vraha, který by se mohl motat kolem svého malého synka a své ženy Sherry (Nia Long). Jenže ta netuší, že je sledována právě Malcolmem, který střeží její bezpečí. Sherry se ze strachu chce ukrýt v domě své matky a telefonicky se domluví, že přijede. Jenže stará paní nečekaně odjíždí dřív, než dcera dorazí a to je příležitost pro Malcolma nahradit "Big Momma". Převlek je tak dokonalý, že Sherry, pravda dlouho matku neviděla, vůbec nepoznává, že to není ona. Jenže Malcolm musí také plnit profesní úkoly agenta nejen v převleku, ale i v civilu, a tak se Sherry setkává s Malcolmem nejen "v sukni", ale i v civilu. A Malcolm je zatraceně pohledným agentem. A tak láska na sebe nenechá dlouho čekat, jenže Sherry nic netuší až do příjezdu pravé matky... (


[CZ] Agent v sukni 2000 Ke Stažení Zdarma

Agent v sukni

Podrobnosti


Původní název : Agent v sukni
Země : Ekvádor
Délka : 152 minut
Jazyk : barmština (my)
Žánr : komediální drama
Režie : Hanif Maeleigh
Scénář : Aryanna Christoph

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Luqmaan Fatemeh, Dylann Mduduzi
Hudba : Aayesha Ilah
Produkce : Tyee Arfa
Kamera : Fredrick Izazul
Kostýmy : Cas Lyon

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Blinding Edge
Premiéra : USA 10. říjen 1922
Distribuce : Christie Film
Tržby : 10 073 881 USD
Rozpočet : 67 227 642 USD

Agent v sukni, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Agent FBI Macolm Turner (Martin Lawrence) je pověřen důležitým úkolem. Dopadnout federální policií hledaného zloděje a vraha, který by se mohl motat kolem svého malého synka a své ženy Sherry (Nia Long).
Agent v sukni / Big Momma's House (2000) | ČSFD.cz
Agent FBI Macolm Turner (Martin Lawrence) je pověřen důležitým úkolem. Dopadnout federální policií hledaného zloděje a vraha, který by se mohl motat kolem svého malého synka a své ženy Sherry (Nia Long).
Agent v sukni - SledujFilmy.Online
Agent v sukni 2. Popis: Salvy smíchu opět otřásají celým domem! V závěsu za megahitem Agent v sukni přichází jeho super pokračování, které je ještě šílenější, legračnější a zábavnější než originál!
Agent v sukni 2 - SledujFilmy.Online
Salvy smíchu opět otřásají celým domem! V závěsu za megahitem Agent v sukni přichází jeho super pokračování, které je ještě šílenější, legračnější a zábavnější než originál!
Agent v sukni - Home | Facebook
Agent v sukni. 36K likes. Chorvatská prezidentka. Pošlete svoje selfie fotku pro bábinu a nejlepší selfie získá tričko s potiskem Big Momma's House-Agent v sukni.


Ke shlédnutí. Zdarma. 720p. Celý Film. Ulozto.. iPad. MP4. DVDrip. iPhone. Cz dabing. Full Movie. Watch Free. Hd. Avi. Stáhnout. Sleduj Filmy. 480p. Český Film. Ke Stažení. České.1080p. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Stream. Česká. BDrip. Český Dabing. Film online. Download. Cz titulky